Konstiga måndag

Det har regnat hela dagen idag och kallt har det varit också. Känns som hösten kommit pang bom.

Det har inte varit någon vanlig arbetsdag och jag ska berätta varför.

1. Det regnade som sagt och det har det aldrig gjort när jag ska ha pass så det var första gången jag släpade den astunga stereon från Skeppet till Casinot i hotellbyggnaden (kanske 500 m men känns som 1 mil!)

2. Det kom inga på Move it så jag fick släpa tillbaka den astunga stereon igen. Passade på att göra lite styrkeövningar i alla fall så det inte var helt i onödan som jag släpat den.

3. Blev bjuden på en nachotallrik på Skeppet vilket var mycket trevligt:)

4. Försökte mig på att limma Nimbys huvud så det skulle gå att använda igen vilket jag inte lyckades med så vi fick ställa in föreställningen kl 13.

5. Det kom endast 3 barn till barnklubben och vi var tvungna att vara inomhus hela tiden. Vi la pussel, spelade spel och pysslade lite. Letade igenom hela Skeppet efter tärningar till Yatzy-spelet men det fanns inga. Suck! Åldern på barnen var 11, 7 och 3 och det är ju lite spännande med tanke på att åldersgränsen är 4-10 år. Barn är ärliga så det spelar ingen roll vilken ålder föräldrarna skriver på lappen för sanningen kommer alltid fram i alla fall.

6. Lyckades limma ihop huvudet så att det gick att genomföra föreställningen kl 17 men direkt efteråt lossnade det igen. Stor suck!

Det är lite folk på havsbadet och jag tyckte lite synd om trubaduren som fick sitta inomhus och spela för ca 5 personer idag. Nedräkningen fortsätter, 6 dagar kvar...

Kommentarer
Postat av: Sara

Känns så konstigt att läsa om din jobbdag, och att jag inte var där! Dessutom låter ju inte som våra soliga och fina dagar med massa folk på Move it, etc. Men ja, att barn är ärliga har vi ju lärt oss:) "Så blir det ibland";)!! Längtar också tills du får sluta och får lite mer semester. Puss finaste!

2011-08-08 @ 22:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0