Flyttar igen...

Hela veckan har gått till att packa och städa lägenheten inför flytten på lördag. Idag har det varit superfint väder men jag har varit inne och putsat fönster och persienner och gjort rent element och fönsterbrädor. Det tog BARA 6 timmar! Och då blev varken fönstren eller persiennerna helt rena. Stor suck!
Har njutit av det fina vädret nu på kvällen istället. Var först ute och sprang och efter dusch och middag så var jag ute på en cykeltur. Skönt att byta miljö när det är så rörigt hemma. 
 
Imorgon ska jag hämta nycklarna till nya lägenheten och sen blir det sista rycket med allt innan familjen kommer och hjälper mig med själva flytten på lördag. Ska bli så skönt när detta är över. Då kan jag ta semester på riktigt. 
 
 
 

Midsommarhelgen

Var på jobbet en snabbis i torsdags och hjälpte en kollega att sortera papper samt duschade (hade inget varmvatten hemma) och fikade sen tog jag semester. Hurra!!!
 
Tog bussen mot Nyköping vid halv fyra och kom lagom hem till familjen för att äta tre-rätters och dricka vin. Mycket bra start på semestern tycker jag. Hade tänkt sitta ute och dricka rosé men eftersom sommarvärmen lyste med sin frånvaro så satt vi inne och spelade kort istället. 
 
Midsommarafton inleddes med en joggingtur på Ekensberg med mamma och Jojo. Var sjukt nöjd över att jag orkade jogga hela sträckan (förutom ca 200 m) på 4,8 km. Nu är jag taggad för att fortsätta med löpträning. Efter stretch, dusch och fixande åkte vi ut till min farbror i Tystberga för midsommarfirande. Vi åt, lekte lekar, åt lite till och hade mycket trevligt. Inget regn heller vilket brukar vara tradition på midsommarafton. Fick äntligen träffa mitt kusinabarn Elise som redan hunnit bli 9 månader. En glad och oblyg tjej som tyckte det var som roligast när vi sjöng för henne. Tyvärr var vi inte så bra på barnsångstexterna. Måste öva! Johanna och jag fick skjuts hem av farmor och farfar och la oss strax innan midnatt. 
 
Igår var en slöardag. Läste, lekte med telefonen och var ute på en långpromenad med familjen. På kvällen var jag hemma hos Jeanette och vi tittade på en film, Bridesmaides, som var ganska rolig. 
 
I eftermiddag åker jag tillbaka till Motala och hela veckan kommer gå ut på att flyttpacka och städa. Hurra vad kul, eller? Det ska tydligen fortsätta vara dåligt väder så det blir nog inte så mycket annat som händer. 
 

Sommarkväll

Hade tänkt att ge mig ut på en joggingtur och flyttpacka ikväll men det blev inte så. Solen skiner och Sara frågade om jag ville följa med henne och familjen till Varamon och äta middag och det tackar man ju inte nej till. Jättehärligt att sitta på stranden och smälta maten och bara njuta. Fler såna kvällar tack!


Personalfest

Igår hade vi personalfest eller snarare familjefest/jobbavslutning hemma hos Therese och Marcus. Vi körde lite tävlingar, fikade och grillade. Vet inte hur många vuxna vi var men det var MÅNGA barn!!! Räknade till 12 barn under 6 år så det var full fart. Tävlingarna hade Therese och jag arrangerat och det var bland annat att sitta i 90 grade vilket jag hade tänkt och vinna men icke då. Jag åkte ut bland de första och Lovisa 8 år vann. Typiskt! Men roligt hade vi och tur med vädret dessutom. Regnet kom inte förrän vi grillat klart och alla satt under tak på altanen. Vid åtta var jag hemma och helt slutkörd.

Idag har jag varit på jobbet men ärligt talat inte gjort så mycket alls men tiden gick ändå. Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar sen är det SEMESTER!!!

Ska strax cykla iväg till Therese och Marcus, igen, och äta middag och dricka rosévin. Skjuter upp det där med att flyttpacka...

Åker tåg

Väntar just nu på att rulla från Norrköping mot Linköping där det blir byte till buss sista biten till Motala.

Har haft en mysig och rolig helg i Nypan trots det dåliga vädret. Festen igår var mycket lyckad. Jag var en av de sista gästerna, kors i taket, och la mig inte förrän strax innan tre. Berodde nog på alla trevliga människor:)

Nu har jag endast fyra arbetsdagar kvar sen är det semester till 10 aug. Hurra!!!


Nya träningskläder

Stannade på Stadium i Norrköping igår och fyndade lite joggingkläder:


Ursäkta mig!

Jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen. Men bättre sent än aldrig brukar man ju säga.

I torsdags fyllde mamma 50 år så vi har varit på Söderköpings brunn och firar henne, ätit massor av god mat och varit på spa. Jag fick ligga i kurbad för att sedan få ryggmassage. Massören frågade om jag hade mycket muskelknutar och om han i så fall skulle försöka lösa upp dem. Det får du gärna göra svarade jag. "Be carful what you wish for" sa han då och jäklar! Han tog i ut av bara den och jag svor och skrek för fy fasen vad ont det gjorde! Nu i efterhand är jag så öm och det känns som jag har blåmärken över hela ryggen. Men det var nog bra med massage tror jag. Eller?

Igår när vi kom till Nypan så var vi alla supertrötta och Jojo och pappa har dessutom blivit sjuka. Därmed gjorde vi inget vettigt utan slappade bara.

Idag känner jag mig piggare men regnet öser ner ute så man tappar liksom lusten att göra nåt. Ska åka ner en sväng på stan i alla fall sen får vi väl se. Ikväll ska jag på Jeanettes examensfest.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417185/images/2012/pic_206771661.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2417185/images/2012/pic_206771668.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2417185/images/2012/pic_206771683.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417185/images/2012/pic_206771687.jpg" class="image">


9 juni 2012

Veckan gick fort och alla dansavslutningar är avklarade. Har fått så mycket beröm denna vecka så jag tror jag växt flera centimeter:) Tack för alla fina ord. Det värmer verkligen!

Igår var det livat i stan för dels var det studenternas stora dag och sen var det även Minivättern som är ett cykellopp för barn. Kul att det händer saker. Idag har Tjejvättern genomförts och det var svårt att ta sig fram i stan bland alla cyklister. Nästa helg är det Vätternrundan som är det största evenemanget här i Motala men då flyr jag iväg på andra äventyr.

Min dag har inte varit så spännande. Började med lite intervaller och orkade springa lite mer än förra gången så jag var ganska nöjd även om jag fortfarande tycker att det är tungt. Städade sedan här hemma och kollade på tapeter. Jag ska nämligen få nya tapeter till sovrummet, förhoppningsvis innan jag flyttar in. Har lite svårt att bestämma mig men något ljust utan för mycket mönster får det nog bli. Annars har jag mest slappat. Vädret har varit grått med några regnskurar så jag tappade liksom lusten att göra nåt.

Nu ska jag titta på Morden i Midsomer, dricka vin och äta chips.

Tack och hej!


Dansavslutning 3,4 och 5

Hemma efter en lång men rolig dag på jobbet. Nu är det bara tre danslektioner kvar innan sommaren. Fick lite presenter idag också. Tack snälla!


Ännu en helg förbi

I fredags hoppade jag in och var musiklärare på Vätternskolan eftersom min kollega Fredrik var ledig. 8 grupper à 25 min var det och jag gjorde lite klapplekar och ramsor vilket uppskattades. En rolig dag på jobbet:) Åkte och tränade efter det och sen hämtade jag ut min cykel som varit på service. Nu är den som ny igen och jag behövde bara betala 400 kr. Mycket bra!

Igår var jag, Therese, Linda och Catrine och såg en modern version av Svansjön i 3D. Så himla bra! Det var mestadels manliga dansare i bar överkropp så det var en mycket trevlig syn;) Efteråt gick jag och Therese till hotellbaren och drack rosevin och pratade om allt möjligt. Det gillade jag.

Idag har jag packat de tre första kartongerna inför min flytt. Annars har jag mest slappat och pratat i telefon med lite olika trevliga människor. Nu väntar jag in finalen av Mästarnas mästare. Heja Pillan!


RSS 2.0