Friskförklarad?

Jag har överlevt den här långa dagen med 6 danslektioner och friskförklarar härmed mig själv. Nu var det vara bra med sjukdom på ett tag!

Imorgon väntar ännu en lång dag med 6 danslektioner på 3 olika ställen så nu blir det vila och uppladdning. Tur att mitt jobb är så roligt annars så skulle jag nog inte orka.

Uttråkad

Börjar längta efter att börja jobba igen. Det är inte riktigt min grej att gå hemma och ta det lugnt. Jag är uttråkad! Som tur är mår jag mycket bättre så imorgon ska jag jobba igen och då ska jag till en skola och undervisa. Vill komma igång med träningen också men jag får nog hejda mig lite så jag inte går ut för hårt och blir sjuk igen. Till helgen kanske jag kan köra lite för då har jag inget planerat vilket är första helgen på länge.

Ikväll ska jag bosätta mig vid tvn och titta på Sofias änglar och sen antingen 30 grader i februari eller den nya Smash. Händer mycket spännande i mitt liv för tillfället eller kanske inte.

2012-02-27 @ 16:21:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Hemma i Motala efter 10 timmar på resande fot. Det har ändå gått bra tycker jag trots lite ont i magen och så. Ska stanna hemma imorgon för att vila upp mig. Är inte riktigt redo för mitt jobb som innebär en del hopp och studs men främst energi.

Min snälla kollega Sara hämtade mig med bil vid tåget så jag slapp släpa alla saker hem och dessutom stannade vi vid Östenssons så jag kunde handla. Så tacksam för det. Tack tack!

Nu är det nyponsoppa och Wallander som gäller.
Bye bye!
2012-02-26 @ 21:15:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bye bye Norrland

Nu har jag påbörjat min lååånga resa hem till Motala. Passerade nyss Hudiksvall vilket innebär ca 6,5 timmes resa kvar. Hurra!

Helgen har varit lugn eftersom jag åkte på nån sorts magsjuka. Inte alls roligt! Min snälla syster har passat upp på mig och sett till att jag fått i mig vätska och lite mat. Hoppas verkligen inte jag smittat henne. Jag mår bättre i magen nu dvs jag får behålla det jag äter och dricker, vilket inte är så mycket tyvärr:(. Däremot har jag fått ont i halsen och känner mig lite febrig. Om jag inte blir bättre får jag nog stanna hemma från jobbet imorgon. Suck!
2012-02-26 @ 13:10:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shoppingfredag i Ö-vik

Nu är jag framme hos lillasyster i Ö-vik och idag har vi shoppat loss. Jag såg till att betala räkningarna först så man inte gör av med hela lönen på en gång:P Nej så farligt blev det inte men många påsar blev det med lite av varje. Här kommer bildbevis:
Kavaj från Vero Moda, byxor från Bik Bok och skor från Din sko.


Byxor från H&M


Tröja från Indiska


Adidasjacka från Intersport....


...som man kan vända åt andra hållet också:)

Johanna shoppade också en del:
Tröja från Vero Moda


Jacka från Vero Moda och blus från Bik Bok.

Vi har spelat Yatzy nu på eftermiddagen och druckit vin och ska strax gå till Public, en fin restaurang, och äta middag. En toppenfredag:)
2012-02-24 @ 18:06:50 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kalles

Igår gjorde jag nåt som jag inte gjort på flera år. Jag var på Kalles!

Kalles är en krog i Pite som vi hängde mycket på 2007 och 2008 men som jag sedan tröttnade på eftersom det var ganska sunkigt och det var så mycket fulla och odrägliga männsikor där. Challenge öppnade och där var det mycket fräschare och trevligare vilket har lett till att Kalles inte beökts av mig förrän igår.

Vi var ett gäng "gamlingar", dvs föredetta elever på Musikhögskolan, som drack lite gott och satt och pratade. Betydligt trevligare än jag trott. Kanske var det för att det nästan bara var folk från Musikhögskolan där och vi behövde varken trängas eller överrösta hög musik. Tummen upp för Kalles igen!
2012-02-23 @ 18:27:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Josse <3 Pite

Det känns alltid lite tungt att lämna Pite och så även idag. Inga tårar denna gång men det tog emot lite.
Nu sitter jag dock på bussen som ska ta mig till lillasyster i Ö-vik och det känns mycket trevligt tycker jag. Har sett fram att få systermysa och nu är det snart dags. Uppdaterng om vad som händer där kommer.
2012-02-23 @ 18:20:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndagen den 20 februari

Jag trivs mycket bra med att vara tillbaka i Piteå. Idag har jag gått på stan och shoppat lite. Sen mötte jag upp David och Danne för en kort fika på Wayne's. Venla kom också och när Danne skulle till jobbet gick vi övriga till Thai Garden och käkade lunch. Det känns inte som jag varit härifrån utan det känns som jag fortfarande bor här vilket är en lite märklig känsla. David och jag gick en sväng till på stan innan vi gick hem till honom och drack kaffe.

På kvällen var jag hos Marre och pratade och skrattade. Skönt att få skratta så tårarna sprutar och utbyta arbetserfarenheter.  Stor kram till dig!
2012-02-21 @ 08:39:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Insnöade

Eftersom det är klass 2-varning häruppe pga all snö så är jag inte så sugen på att gå ut. David sitter och jobbar och jag roar mig med datorn. Funderar också på att jobba lite eftersom jag inte hann med all planering för vecka 9. Vi måste dock bege oss till Coop och handla så det blir nog dagens projekt. Lite yatzyspelande ska det bli också. Lugn och skön söndag.
2012-02-19 @ 11:11:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back in the Pite-Yo

Igår anlände jag till Pite igen. Denna gång som besökare vilket känns lite märkligt. Pite känns dock fortfarande som hemma för mig trots att jag flyttat härifrån. Det är riktig vinter här. Det har snöat och blåst massor sedan igåreftermiddag och det svajade ordentligt när vi landade på Kallax. Hade en snäll taxichafför (stavas det så?) som körde mig ända fram till Davids port så jag slapp gå i ovädret. Tack för det!

Det var roligt att få träffa David igen. Vi har inte träffats på 2 månader och babblade på om allt möjligt. Vi åt middag och tittade sen på Melodifestivalen och lite på Bond innan vi somnade. Vi gillade INTE Björn Ranelid utan tyckte det var ett skämt att han ska få vara med i finalen. Men så blir det när svenska folket får rösta.
2012-02-19 @ 11:07:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feelgood

Det är namnet på gymmet där jag numera tränar. Idag fick jag träffa Jens som är peronlig tränare och han gick igenom styrketräningsmaskinerna så jag kan komma igång. Kan meddela dig Sara att han såg ganska bra ut men var lite för gammal för min smak:P I vilket fall som helst så fick jag prova lite och han påpekade att det syntes på min kropp att jag tränat mycket. Det kändes bra att få höra. Han konstaterade också att det jag ska fokusera på är baksida axlar och bröstryggen för mina axlar lutar lite fram vilket jag är medveten om. Nu är jag peppad på att komma igång ordentligt. Efter lovet ska jag köra på allvar och lägga upp träningsschema vecka för vecka. Pepp, pepp, pepp som Pia brukar säga.
2012-02-15 @ 20:11:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sammanfattning av helgen

Gårdagen spenderade jag i Linköping tillsammans med Christian. Vi gick runt på stan, käkade lunch, han visade mig Kulturskolan, där han jobbar, och avslutade dagen med en fika då även Anna (Christians flickvän) var med. Timmarna bara sprang iväg och jag var på bra humör när jag åkte hem till Motala igen. Kvällen spenderades framför Melodifestivalen där jag hejade stenhårt på David Lindgren. Tyckte det numret var överlägset bäst och jublade när han gick till final. Såg lite på Shall we dance också men den var lite seg så jag gick och la mig innan den var slut.

Vaknade idag och tittade ut på ett soligt vinterlandskap så det blev en långpromenad på förmiddagen. Jätteskönt var det! Eftermiddagen har spenderats i köket där jag lagat tre maträtter så nu har jag mat för hela veckan. Nu blir det nog inget mer vettigt gjort idag. Tack och hej!
2012-02-12 @ 18:56:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Motala i vinterskrud

Utsikten från mitt sovrumsfönster i morse. Snö!


Hamnen


Göta kanal


I det här huset bor jag.
2012-02-12 @ 16:34:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen helg

Bästa dagen på veckan, fredag. Jag slutade vid två och gick en sväng på stan innan jag cyklade hem. Nu är jag parkerad i soffan med en godispåse och njuter av att bara slappa.

De senaste dagarna har varit ganska fullspäckade för en gångs skull. Jag har bokat in mig på olika skolor för att hålla i lite prova på-lektioner så nästa vecka och 2 veckor efter lovet blir intensiva veckor med mycket undervisning. Men det gillar jag.

Imorgon ska jag åka till Linköping och träffa Christian. Det ser jag fram emot.
2012-02-10 @ 16:10:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trevlig tisdag

Nu har jag träningskort på Feelgood. Fick träffa en kvinna idag som visade mig runt och gick igenom hur man bokar klasser osv. Nästa vecka ska jag träffa en PT. Roligt! Vanligtvis brukar man ju få en vattenflaska eller liknande som ny medlem men nu hade de en annan kampanj så jag fick ett par TRÄNINGSSKOR!!!! Ett par vita och lila Nike-skor. Väldigt generöst. Jag bockar och bugar. Imorgon blir det Bodybalance. Det var ett tag sedan sist.

Har varit på Vätternskolan och hälsat på idag som är en skola med estetisk profil. Där träffade jag Linda som är danslärare där. Känns bra att ha någon att bolla idéer med osv. Hon var jättetrevlig så jag stannade ett tag och hjälpte till med en repetition innan jag gick tillbaka till Musikskolan. Som det ser ut kanske jag kommer undervisa i en skola efter lovet. Hoppas på det.

Körrep har det varit nu på kvällen och jag har faktiskt lärt mig några av sångerna. Riktigt stolt över mig själv. Johanna, en tjej i kören, kläckte ur sig dagens roligaste kommentar när jag stod och pillade på några söta bebiskläder som Lisa (en annan tjej i kören) hade fått: "Ja nu drar det i livmodern va?". Låter inte alltför trevligt men vi fick oss ett gott skratt:)
2012-02-07 @ 22:07:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bra start på veckan

Personalmöte, produktionsmöte och information om det nya intranätet var det förmiddagen bestod av. Innan det var dags för lunch höll jag i dans för de som var intresserade. Idag var vi 8 st med mig inräknat. Roligt! Gled mest runt efter lunch och pratade med lite kollegor innan det var dags att börja undervisa. Det flöt på väldigt bra och jag kände mig så glad för det jobb jag har. Inte många som får ha sin hobby som yrke. Jag är lyckligt lottad:)
2012-02-06 @ 21:02:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


TV

Är glad för att jag äntligen fått ordning på tv-boxen för nu har jag betydligt fler kanaler att välja mellan. Har tittat lite på Top model Sverige, Vad blir det för mat och nu väntar jag in Spårlöst på sjuan. Markus Asplund från Nyköping som också pluggat i Piteå ska söka sina rötter på Sri Lanka. Ett riktigt gråtprogram men jag gillar det.
2012-02-05 @ 20:48:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uttalande om Melodifestivalen

Såg bara slutet igår eftersom vi kom hem från Linköping ganska sent så jag tittade på svtplay idag för att få en helhet. Jag sammanfattar det så här: Dead by April och Loreen var helt klart bäst så de var värdiga finalister. Gillade inte Marie Serneholt som vanligt men absolut värst var Sean banan. Usch och blä! Är lite besviken på The Moniker som var toppen förra året men intetsägande i år. Programledarna skötte sig bra tycker jag och Helena Bergströms rollfigurer var roliga. Danslärare som jag är tyckte jag att det var lite bristfälligt med dans igår men det kanske blir bättre i de andra deltävlingarna. Är det Göteborg nästa vecka?
2012-02-05 @ 17:21:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagen den 5 februari

Sovmorgon!!!

Arbetsrummet går nu att använda OCH... tv-boxen fungerar! Wee wee!
Sjukt nöjd!

Har även varit på en kort promenad till och från affären och lagat 5 matlådor.

Nu sitter jag i soffan nyduschad och med nymålade naglar och dricker lite vin. Söndagar är bra!

Jag har pratat med David i telefon igen för nu är han tillbaka i Sverige efter en månad i USA. Härligt att höra hans röst. Han fyller 27 år idag också. Grattis, grattis, grattis!
2012-02-05 @ 17:14:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 februari

Har sovit gott och vaknade av att solen lyste. Än så länge har jag inte gjort så mycket men ska på äventyr efter lunch. Först tar jag en promenad in till jobbet där jag ska möta upp Sara, min kollega, och lite musikskoleelever och vi ska ta minibussen till Linköping. Där bjuds det på konsert av Wirénkvartetten. Vet inte alls vad det är utan jag bara hänger på men det ska bli roligt. När vi kommer tillbaka till Motala följer jag med hem till Sara och hennes familj och tittar på Melodifestivalen. Tror att det är en trevlig lördag som väntar mig:)
2012-02-04 @ 11:28:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Josse och tv-boxen del 742

Fick efter mycket om och men svar från Telia angående felet med min tv-box. Det visade sig att det uttag som sitter i vardagsrummet inte är det uttag man ska koppla in digitaltvboxen i utan det ska man göra i "det första uttaget" som i denna lägenhet sitter i sovrummet. Detta innebär att kablarna som min pappa dargit och gömt så fint i vardagsrummet måste dras om till sovrummet där det inte finns eluttag i närheten av "teliauttaget". Så det är sladdar genom hallen in i sovrummet vilket också innebär att jag inte kan stänga sovrumsdörren. Jag skulle kunna stå ut med detta, eller i alla fall tills jag kommer på en bättre lösning, om boxen nu fungerar... MEN, alla knappar som förr lyste gult och rött lyser nu grönt och jag välkomnas till Telias digitaltv men där tar det stopp igen. Man ska tydligen knappa in någon säkerhetskod med fjärrkontrollen som medföljer men det händer ingenting och ja det är batterier i. Grr! När kan jag få ha flyt med tekniska ting? Ska prova att byta batterier i fjärrkontrollen och installera allt från början imorgon och se om det äntligen kan fungera. Håll tummarna!
2012-02-03 @ 20:59:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Burr!

-17 visade min termometern i morse och jag vet att det är många som hade det kallare så jag tänker inte säga mer än att det var kallt.

Först på schemat idag stod fotografering. Jag blev fotad utomhus till hemsidan och tavlan som sitter i entrén till Musikskolan. Jag blundade på många men något bra kort blev det nog hoppas jag.

Har sedan spenderat arbetsdagen med att koreografera klart "Hearts in the air" och tränat lite med Therese. Eller "stuffat" runt lite som hon uttryckte det. Har också fått hälsa på några "kulturmänniskor" i kommunen som kan vara bra att veta vilka de är. Det börjar dyka upp lite tillfällen för dansuppvisningar också och det är roligt!

Therese och Marcus lånade ut sin bil så jag kunde åka till Maxi och storhandla. Stort tack för det! Hade varit så jobbigt att cykla i den här kylan.

Har tittat på The Holiday och druckit lite vin och slötittar nu på På spåret.
Jag gillar fredagar!
2012-02-03 @ 20:48:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sovmorgon

Torsdagar betyder sovmorgon eftersom jag jobbar 12.30-20.00. Hade tänkt komma upp vid åtta men det var så skönt i sängen så klockan hann bli nio innan jag klev upp. Nu har jag ätit frukost och ska städa lite. Solen lyser och det är kallt ute. Ska nog hinna med en promenad också så man piggnar till ordentligt.
2012-02-02 @ 09:45:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0