Året 2011- lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jobbade på Pite havsbad och var utklädd till maskot.

Höll du några av dina nyårslöften?
Ja men långt ifrån alla.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ingen av de närmsta vännerna men många bekanta fick barn.

Vilka länder besökte du?
Sverige.

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Semester!

Vad var din största framgång 2011?
Danslärarexamen.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld några gånger och lite problem med ryggen men överlag har jag varit frisk 2011. 

Bästa köpet?
Datorn.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor runt om i Sverige.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Examen och nya jobbet.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Someone like you- Adele, Have you ever seen the rain- Creedence clearwater revival (PLÅGA!), What are words- Chris Medina, Danza Kudoro- Don Omar/Lucenzo, On the floor- Jennifer Lopez. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit ledig.
Hur tillbringade du julen?
Hos moster Sussi tillsammans med mamma, pappa, syster och kusiner. 

Favoritprogram på TV?
Så mycket bättre.

Största musikaliska upptäckten?
Adele.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Firade med familjen hos syster i Örnsköldsvik. 


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Säkert men jag kan inte ge något konkret exempel.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Slapp. Mest mjukiskläder och nästan alltid ostylad. 

Vad fick dig att må bra?
Vänner och familj.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Vet ej!

Vem saknade du?
Sara och Lina under hösten samt familjen. 

De bästa nya människorna du träffade?
Mina arbetskamrater i Arvidsjaur och Skellefteå. 


31 december 2011

Det är minusgrader ute idag. Inget vi är vana vid här nere i söder eftersom det varit så milt. I vilket fall så klädde jag på mig täckbyxor, vinterjacka och tjocka vantar och gick ut på promenad. Jättefriskt och skönt men jag hade alldeles för mycket kläder på mig så när jag kom hem igen var jag blöt av svett. Men det löstes enkelt med en lång dusch.

Sista dagen på året idag, även kallat Nyårsafton för de som inte vet:P
Det blir middag hemma hos Kristoffer och Malin på Arnö. Det ska bli trevligt.
De tre senaste åren har Nyårsaftonen inte varit nån höjdare för min del så jag tänker inte ha några förhoppningar utan bara gå in för att ha trevligt med goda vänner.

Igår var Åsa här, min hyresvärd, tillsammans med sin man och dotter. Vi skrev kontrakt och jag fick nycklarna. Hon var mycket trevlig. Nu längtar jag efter att komma ner till Motala och se lägenheten och börja fixa i ordning. På tisdag åker Jojo och jag ner och tar emot flyttlasset. Det blir spännande.

Var på Friskis igår också. Stefans medelgympa som jag gick på för ett par år sedan. Det var jobbigt men jag överlevde. Träningsvärken idag är dock inte att leka med...

Gott nytt år!
2011-12-31 @ 12:58:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning, pizza och bio

Provade på ett danspass på Friskis igår tillsammans med Jojo. Det var inte alls vår grej utan vi kände oss mest fåniga. Om jag ska hitta nåt positivt så var det skönt att röra lite på sig men nej jag kommer inte gå igen.
Efter att ha duschat och bytt om åkte vi till Fazana och mötte upp mamma och pappa. Fazana är en pizzeria i Nypan som serverar glutenfria pizzor. Stort gilla på detta! Jag velade länge över ilken jag skulle ta men betsämde mig till slut för Pizza di parma- parmaskinka, smörstekta champinjoner, mozzarella, rödlök, vitlök, tomatsås och ruccola. Det var så gott så jag smällde i mig hela pizzan. Det blir snart ett besök där igen tror jag.

Vi avslutade kvällen med bio på Biostaden som är en STOOR, nybyggd biograf. Vi såg The girl with the dragon tattoo. Var inte jätteimponerad av den men helt ok. Man kunde ju storyn så det var inte så många överraskningar även om de ändrat vissa detaljer. Biografen var bra i alla fall. Gott om benutrymme och sköna stolar och väldigt stor bioduk. Värt ett besök där för er Nyköpingsbor som inte varit där redan.
2011-12-30 @ 11:13:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011 i bilder

Julafton
25års-fest i Augusti
Sommarjobb på Pite havsbad
På väg på dop i Linköping 12 juni
Maj
Påsk i Nyköping
Moulin Rouge 14 februari
Middag på Challenge 14 januari
Januari
2011-12-29 @ 13:25:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årskrönika

Snart är 2011 slut och här nedan har jag sammanfattat vad som hänt unedr året månad för månad:

Januari: Sara och jag gick upp på opponering med vår C-uppsats, som jag fortfarande inte kan minnas namnet på, och efter en del kompletteringar blev vi också godkända senare under våren. Jag började jobba på heltid och pendlade som en tok mellan Piteå, Boden, Arvidsjaur, Skellefteå och Byske. 6 dagar i veckan jobbade jag och det var slitigt men lärorikt.

Februari: David fyllde 26 och eftersom jag blev sjuk på hans 25-årsdag så överraskade jag honom med en fest. Mycket folk i våran tvåa och det var roligt. Jag var även med i en Moulin Rouge-show på Kåren där vi dansade väldigt lättklädda. Himla skoj att få showa lite.

Mars: Denna månad flöt på utan några större händelser. Sara och jag åkte till Luleå och shoppade för att få nåt annat än jobb att tänka på och det var en supermysig dag. Vi fick också sommarjobb på Pite havsbad och började planera inför det.

April: David och jag bestämde oss för att flytta isär så det var en jobbig period. Utöver detta avslutades dansmatteprojketet i Boden så det var 2 föreställningar där som krävde lite extra jobb men som blev lyckade. Var hemma i Nyköping och firade påsk.

Maj: Jag flyttade till Uddmansgatan, det var dansföreställningar i Skellefteå och Sara och jag var inne i en shoppingperiod där vi handlade en hel del kläder.

Juni: Jag tog min danslärarexamen och det firades med fest på Ankars. Var på dop i Linköping och stannade i Nyköping ett par dagar innan jag åkte tillbaka till Pite och började jobba på havsbadet.

Juli: Jobb, jobb, jobb. Var endast ledig tre dagar denna månad men hade himla skoj ändå. Lina kom och hälsade på och likaså mamma och pappa. Sara och jag var på Schlagershow, grillbuffé på Challenge med efterföljande nattshopping och icke att förglömma PDOL. Vädret var fantastiskt och tiden sprang iväg.

Augusti: Sara flyttade till Bjärnum och det blev tomt utan henne. Avslutade jobbet på havsbadet och åkte till Nyköping och vilade upp mig en vecka och firade min kommande 25-årsdag med fest för släkten. Höstterminen började vilket innebar jobb i Arvidsjaur, Skellefteå och Byske.

September: Jag fyllde 25 och firade med familjen nere hos Jojo i Ö-vik. Sara kom och hälsade på över en helg och vi shoppade och fikade, surprise:P

Oktober: Jag hälsade på Jojo i Ö-vik över en helg och några veckor senare kom hon upp till mig och hälsade på. Var på dansworkshop i Skellefteå och fick prova på persisk dans. Sökte jobb.

November: Var på kurs i Umeå, hade dansuppvisningar i Skellefteå och i Arvidsjaur och åkte på anställningsintervju i Ludvika och i Motala.

December: Ännu fler dansuppvisningar/avslutningar, stress över hur det skulle bli med jobb framöver för att sedan få jobbet i Motala och panikpacka ihop lägenheten och flytta från Piteå. Firade jul i Nyköping.

Jag har säkerligen glömt massor jag gjort men detta är väl 2011 i stora drag. Det blir spännande att se hur 2012 blir...
2011-12-28 @ 12:40:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


28 december

Jag har lite svårt för det här med att vara ledig så nu på förmiddagen har jag suttit och lagt in lektionsplaneringar och koreografier i datorn så jag har dem sparade och kan återanvända dem. Mycket smartare att ha dem på ett ställe i stället för i olika anteckningsblock som jag haft förut. Är lite sugen på att göra nya koreografier men det är ju lite svårt eftersom jag ännu inte vet hur mina grupper ser ut. Men man kan ju börja fundera i alla fall.

Efter lunch ska hela familjen åka till Rosvalla och bowla. En liten tradition vi har och det är roligt.
2011-12-28 @ 12:13:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mellandagsrea

Jag brukar inte gilla att gå på mellandagsrea. Dels för att det alltid är så mycket folk och för att jag oftast inte hittar nåt. Idag var dock ett undantag. Det blev en ny vinterjacka, en kjol och sen även en 42 tums tv som mina föräldrar betalade. Mycket, mycket snällt av dem! Det var inte så mycket folk heller så det var riktigt trevligt att gå och titta.
Nyss avslutade vi ett parti Fia med knuff och om en stund ska jag åka och äta middag och umgås med Anton.

Jullov är trevligt!
2011-12-27 @ 17:02:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Annandag jul

Hade en jättetrevlig kväll igår hos Tobbe och Jeanette. Träffade vänner som jag inte sett på länge och vi pratade, spelade dansspel på Kinect (minns inte vad det hette) och drack vin. Jag var inte hemma förrän halv tre i natt och det är ju ett betyg på att man har haft roligt.

Är ganska seg i dag men mår ändå bättre än vad jag trodde jag skulle göra:P
I eftermiddag kommer släkten på pappas sida hit och fikar så det blir fullt hus.

Inser att det bara är några dagar kvar på detta år och det kanske börjar bli dags för en sammanfattning av 2011 här på bloggen. Ska fundera på detta. Fortsättning följer...
2011-12-26 @ 11:12:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Juldagen

Var fortfarande mätt när jag vaknade men petade i alla fall i mig lite frukost. Vi tog en promenad hela familjen och det var skönt att få frisk luft och motion. Blev inte så mycket av det igår precis.

Har spelat Fia med knuff och sjuan, där jag kom tvåa i båda, och ätit lite rester från gårdagen. Inte lika mycket mat idag dock.

Blir nog en lugn eftermiddag och ikväll ska jag till Tobbe och Jeanette och umgås lite.

God fortsättning!
2011-12-25 @ 14:47:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julafton

Sammanfattningsvis var julafton 2011 en lugn och mysig dag med Kalle Anka, massor av mat och sötsaker, juklappar och trevligt sällskap. Jag fick det jag önskat mig i julklapp och de julklappar jag gav bort var uppskattade. Här är lite bilder från gårdagen:


Elefanten var tyvärr inte min julklapp men jag lånade honom lite. Så mysig!
2011-12-25 @ 14:44:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


God jul!

Snön lyser med sin frånvaro men vi håller på våra julaftonstraditioner här.
Frukost med julmusik och julskinka och sen ett besök till kyrkan för Jojo och mig. I år blev det Oppebykyrkan där barnkörerna gjorde ett julspel. Vi saknade att få sjunga julpsalmer men det var mysigt ändå. Nostalgi eftersom vi sjöng i denna kyrka när vi var små.

Har nyligen ätit lunch och ska packa ihop julklappar och mat för att sedan åka till min moster och hennes barn och fira resten av julaftonen.

God jul önskar jag er alla!
2011-12-24 @ 12:59:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista timmarna i Piteå

Om en 1,5 timme lämnar jag Piteå. Inte bara för julfirande denna gång utan jag flyttar. Det känns jättekonstigt. Kan nog inte riktigt fatta det.

Gårdagen gick åt till att packa ihop lägenheten. Usch vad mycket saker jag har! Till nästa flytt ska jag rensa. Det känns så skönt att slippa släpa alla saker och slippa flyttstädningen för jag är helt slut. Lyckades med att tappa mitt stora kosta boda-fat i trapphuset så nu finns inte det längre. Suck! Skrämde grannarna lite med ljudet av glas mot stengolv men fick låna en sopskyffel och sopa upp det.

David bjöd mig på middag igår, potatismos, spenat och stekt lax. Så himla gott! Vi bytte julklappar också och jag fick en fin och gosig tröja och presentkort på itunes. Mycket snällt! Nu kommer vi inte ses förrrän vi vet inte när och det känns också jättekonstigt. Tur att det finns dator och telefon.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen blir det till att fixa det sista innan flygtaxin kommer.

Hejdå Piteå!
2011-12-22 @ 10:14:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Musikskolans hemsida

Nu annonseras min dansundervisning på Motala Musikskolas hemsida.
Nu är det på riktigt!
2011-12-19 @ 14:27:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ingen rast, ingen ro

Idag har jag bokat flyttfirma, svindyrt, men jag bet ihop och tänkte på vad skönt det blir att slippa flytta alla saker med släp 120 mil. Flyttstädning också beställt så jag kan åka härifrån på torsdag och veta att min lägenhet kommer tömmas och bli städad. 2 januari packas mina saker och är förmodligen framme den 3 eller 4 januari i Motala. Då hinner jag få lite ordning innan jag börjar jobba den 9:e. Det blir bra!

Sitter på bussen på väg att ha de sista danslektionerna i Skellefteå. Har varit på julluch med Dans i Nord också på ett jättemysigt ställe så jag är mätt och belåten.

Separationsångesten ligger och gror men jag försöker tänka på allt det positiva med denna flytt.
Det kommer bli så bra!
2011-12-19 @ 14:22:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julfest

I fredags var jag på Skellefteå Dans-och Balettförenings årliga julfest.
Började med lite förfest med vin och prat hemma hos Emmy så vi var lite runda under fötterna när vi gick till Nordanå men på väldigt bra humör. Väl där blev det lite mingel med glögg och pepparkakor innan maten serverades. Det var bra uppslutning och endast en danslärare saknades. Vi åt julbord och sedan dessert och vin till detta. Sen var det dags för den årliga juldansen och jag utsågs till ledare för detta. Kul tänkte jag och tog i för kung och fostreland från start. Vad jag inte visste var att detta julmedley var 14 minuter långt! Ah, vad jobbigt det var! Mådde lite illa efteråt emn det gick som tur var över. Kul var det!

Jag och Emmy var bland de sista kvar och fick skjuts av Kajza hem till Emmy. Vi kände lukten av mat och gick till Max och käkade pommes innan vi gick och la oss. Lyckad kväll!
2011-12-18 @ 19:19:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flyttpackning

Inte en av mina favoritsysslor men jag börjar få rutin på det så det går ändå ganska smidigt.
Igår hjälpte David mig och vi fick ganska mycket gjort. Jag ska nog bli klar till torsdag.
Det svåra är att veta hur mycket jag behöver ha med mig till Nyköping då jag ännu inte vet när jag får ner mina saker till Motala. Men det vet jag innan torsdag så det ska nog lösa sig det med.

Har tagit en fika med Jenny idag också och sen flyttade vi divansoffan från Davids lägenhet till min. Trots att den var isärskruvad så var det ett jobbigt projekt att få in alla delar i Jennys bil som inte är en kombi. Men vi slog våra kloka huvuden ihop och fick till det till slut. Vi var trötta men nöjda efteråt. Nu är det trångt i lägenheten kan jag säga. Försöker lasta på höjden men det är inte det lättaste när man är kort...
2011-12-18 @ 18:34:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julkonsert

Har varit i kyrkan i Arvidsjaur och lyssnat på kulturskolans elever som hade sin julkonsert.
En av mina grupper inledde konserten med en ljusdans och det var väldigt stämningsfullt.
Jag blev avtackad på slutet inför alla och fick presenter. Blev lite rörd av det. Tack snälla arbetskamrater:)
Fick även en blomma av lärarna i Glommersträsk tidigare idag och en korg full med godsaker av några elever i onsdags. Julklappar i förväg, mycket trevligt! Att vara danslärare= mycket, mycket trevligt!
2011-12-15 @ 22:31:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har fått jobbet!!!

Nu är det klart. Jag kommer vara Motala kulturskolas danslärare from januari 2012. En heltidstjänst med fast lön och lov osv. Kan inte riktigt fatta att det är sant! Jag har gått och väntat så länge och hoppats och hoppats och så helt plötsligt så är det klart. Är så oerhört glad och stolt över att att de valt mig. En jobberbjudande som detta kanske man bara får en gång i livet.

Mina arbetsuppgifter kommer bli att planera och starta upp dans på kulturskolan. Jag får välja vilka dansstilar, hur stora grupper och till viss del också vilka tider de ska dansa. jag kommer hålla till i en danssal som ligger på Musikskolan vilket innebär att jag är i samma lokal och undervisar samt att jag har nära till mina arbetskollegor. Det känns så bra!

Lite att fixa med nu. Om en vecka åker jag till Nypan och till dess ska jag helst ha hittat en lägenhet, packat ihop alla mina saker/möbler, bokat flyttfirma och flyttstädning. Detta samtidigt som jag ska avsluta mina nuvarande jobb. Det ska nog gå på nåt sätt...
2011-12-15 @ 21:44:10 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sista gången...

...som jag sitter på tvåbussen en onsdag för att ha mina dansmixgrupper och vuxengrupper.
Vi ska dansa afro och sen fika har jag tänkt. Har bjudit in föräldrar att komma och titta så kanske får vi lite publik.

Det är mörkt ute och snorhalt! Det har blivit plusgrader så snön smälter och sen fryser det på så det är lite vanskligt att ta sig fram. Man får ta små steg och inte ha bråttom. Mina vinterskor har jag fortfarnde inte gått in så mina gympaskor får hänga med ett tag till. Än så länge är det ju inte så kallt så det funkar men halt är det.
2011-12-14 @ 14:25:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysfika

Igårkväll var jag hemma hos Thess och Pär på lite fika/födelsedagsfirande. Mycket folk i deras lilla tvåa men mysigt och trevligt var det. Jag fick äntligen träffa och snusa lite på Alina (Thess och Pärs 3 månader gamla dotter). Hon satt i mitt knä ett bra tag och verkade trivas med det. Jag trivdes definitivt:)
Biologiska klockan gör sig återigen påmind...


2011-12-14 @ 14:18:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucia

Försöker få lite luciastämning här hemma med tända ljus men jag saknar att få vara med i ett Luciatåg. En av det mest stämningsfulla dagarna på året. Synd att jag ska joba ikväll. Annars hade jag gått på Luciakonsert. Saknar de pampiga luciatågen vi hade i kyrkan när jag gick på gymnasiet.

Jaja, så är det.
Dags att ta tag i den här dagen.
Trevlig Luciadag!
2011-12-13 @ 09:35:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Morgonblogg

Klockan ringde halv sju och jag var halvdö. Pallrade mig upp och satte igång två tvättmaskiner men gick sen och la mig en stund igen. Nu sitter jag och dricker te och tittar på Godmorgon Sverige och funderar på vad jag ska äta till frukost. Det har kommit mer snö så det är så vitt och fint ute.

Dagen kommer för övrigt bestå i att göra en "julkoreografi", försöka få jobbesked och undervisa tre lektioner barndans.

Detta är sista hela arbetsveckan innan jul. Spännande....
2011-12-12 @ 08:47:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söndagssysslor

Har sovit länge nu både lördag och söndag vilket jag verkligen behövde. Tackar för det!

Eftersom jag inte fick så mycket gjort igår har jag varit yvungen att vara lite mer effektiv idag.
Lägenheten är städad, mat inför veckan är inhandlad, resa till Nypan är bokad och nu har jag också blivit ren genom en lång skön dusch. Det återstår att laga mat, kolla på julklappar, träna Bodybalance (vilket var evigheter sen sist!) och senare ikväll blir det fika hemma hos Marre.

Trevlig tredje advent!
2011-12-11 @ 14:58:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snöiga lördag

Nu är det vinter här vill jag lova. Det har snöat hela natten och det var snöhögar ute idag. Inte det man är van vid men jag gillar det. Så här ska det vara 10 december.

Gick en sväng på stan med David på förmiddagen och har sen bara slöat under eftermiddagen. Skönt att bara vara ledig och ta dagen som den kommer.

Ikväll blir det middag med vin och sen Så mycket bättre.
2011-12-10 @ 17:10:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tysta leken

Så hette filmen som David och jag såg på bio igår.

Den handlar om tre helt olika kvinnor som ärver ett hus av en kvinna som de inte vet vem det är.
De träffas i huset, som är en herrgård, och försöker där ta reda på vem Dolores är, kvinnan de ärvt huset av, och hur det kommer sig att just de tre fått ärva....

Den var lite märklig tycker jag men ändå helt ok. Kanske inte värd att betala 90 kr för på bio utan hade gått lika bra och sett den hemma.

Foto hämtat från: http://tystaleken.nu/
2011-12-10 @ 17:07:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Where my heart beats

Fick chansen att se denna gripande dokumentärfilm i Arvidsjaur igår. Regissören Khazar Fatemi var på plats och berättade om varför hon gjort filmen och man fick chans att ställa frågor efteråt. Jag var alldeles för tagen av filmen för att kunna ställa några frågor men det gjorde andra och det kändes verkligen som en ära att få chansen att träffa och höra henne berätta om sitt liv och sin resa. Väldigt fascinarande och inspirerande.
Har ni chansen att se den, gör det!

Khazar Fatemi  skildrar sin resa till Afghanistan. Man får ta del av läget i landet utefter berättelser och intervjuer med civilbefolkningen och det är skrämmande men djupt berörande.


Foto hämtat från: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/stockpicker/pressrelease/view/stockpicker-sponsrar-lovordat-filmprojekt-525492

2011-12-09 @ 17:56:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag, igen!

Var tar dagarna vägen? Det var ju nyss fredag och nu är det dags för helg igen. Skönt visserligen men lite läskigt att tiden bara rusar på i detta höga tempo. Hade hoppats på att få ett jobbesked innan helgen men jag har försökt få tag på dem utan resultat. Detta innebär att jag ska gå en helg till utan att veta. Måste jag tillägga att jag är lite stressad?

Jag sover i snitt 4-5 timmar per natt just nu men känner mig inte trött utan bara speedad. Stress.com.
Kanske ska gå till gymmet imorgon och köra slut på mig och se om jag somnar av ren utmattning sen?
Kan vara värt ett försök och det är ju inte som att jag varit en flitig gymbesökare den senaste tiden heller så det lär ju inte skada.

Fick min lön idag, två veckor senare än beräknat men men. Ska köpa julklappar och beställa resa till Nypan över jul. Sen är det väl bara att försöka spara det som är kvar.

Snart dags för middag och senare ikväll blir det bio med David.
2011-12-09 @ 17:38:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dansuppvisning

Igår var det dansuppvisning för Kulturskolans elever i Arvidsjaur. Vi fick vara på scenen på Medan där de även brukar ha bio. Jag trodde att det skulle bli halvfullt i publiken men oj vad fel jag hade. Det var nästan fullsatt!
Eleverna skötte sig exemplariskt och jag var en stolt danslärare:)

Det var lite extraroligt att vara både danslärare, ljudtekniker, konfrencier och dansare. Snacka om multitasking. Några elever kom fram med en present efteråt. Så gulligt! Det var även flera föräldrar/mor-farföräldrar som kom fram och tackade för det jobb jag gör. Det värmer verkligen. Förmodligen var det sista dansuppvisningen jag hade i Arvidsjaur och jag måste nog säga att det kändes som den bästa:)
2011-12-09 @ 17:30:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trevliga onsdag

Har varit lite pysslig idag och satt resårband på 20 st silverglittriga hattar som mina elever ska ha på dansuppvisningen imorgon. Hela mitt golv blev glittrigt men vad gör man inte för konsten.

Var och käkade lunch på Nodo tillsammans med Madde och det var jättemysigt. Synd att jag var tvungen att åka och jobba annars hade jag gärna suttit ett par timmar till och bara pratat. Men förhoppningsvis ska vi göra nåt liknande nästa onsdag.

Sitter nu på bussen till Skellefteå där jag ska ha tre danslektioner. Eftersom det bara är två lektioner kvar så har jag inte planerat något nytt utan det får bli afro med alla tre grupper. Men det är ju roligt och brukar vara uppskattat så det blir nog bra.

Inget nytt på jobbfronten. Jag väntar spänt...
2011-12-07 @ 14:19:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


6 december

Lite snö ligger kvar, hoppas det kommer mer.

Jag har tagit sovmorgon och sitter nu och dricker te. Ska fixa med lite av varje här hemma innan det är dags för jobb i Byske. Har bara lite ont i huvudet idag. Hurra, det går framåt.
2011-12-06 @ 09:53:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra dag på jobbet!

Jag är glad att jag åkte och jobbade idag. Då fick jag något annat än mitt onda huvud att fokusera på och eleverna var så gulliga och duktiga idag att tiden bara sprang iväg. Det kallar jag en bra dag på jobbet:)
Huvudvärken är inte borta men den är inte värre så då vet jag att det går bra att jobba. Förmodligen är det nog bara hjärnspöken pga stress. Bara att köra på som vanligt och inte tänka så mycket på framtiden. Men det är så svårt!
2011-12-05 @ 19:12:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö!

Vaknade upp till ett vitt landskap idag. Så fint! Snälla snön, stanna kvar nu!
2011-12-05 @ 14:50:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Danscafé

Igår dansade en av mina grupper på danscaféet som Dans- och Balettföreningen anordnade på Nordanå. Det var bara två elever som kunde vara med så jag hoppade in som en tredje och det var roligt att få dansa lite själv. Första uppvisningen var det inte så många som tittade men andra gången vi dansade så hade vi en ganska stor publik vilket peppade mycket. Även Emmy och Fern hade några av sina dansgrupper med, som jag tyvärr ej hann se, och jag tyckte det var en riktigt trevlig liten tillställning. Utomhus var det julmarknad men verkligen inget stämningsfullt väder, grått och lerigt och inte en snöflinga i sikte. Synd!

Nu har jag betat av alla extra dansuppvisningar för mina Skellefteågrupper. Bara avslutningarna kvar sen är terminen slut. Helt sjukt vad tiden går fort!
2011-12-05 @ 14:46:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Josse och huvudvärken

Sedan i torsdags har jag haft ont i huvudet till och från vilket är otroligt irriterande och jobbigt.
Igårkväll blev det värre och inte ens sömn hjälpte utan det kändes som mitt huvud skulle sprängas i morse. Hittills har jag provat att sova mycket, huvudvärkstabletter, massage, lång och varm dusch, kaffe, te och frisk luft. Inget fungerar fullt ut men huvudvärkstabletterna lindrar en stund.

Har velat fram och tillbaka om jag ska ställa in barndansen dag men sitter nu i alla fall på bussen på väg till Skellefteå. Det är väl bara att bita ihop och köra på tänker jag.

Kan komma på en mängd orsaker till huvudvärken men tror mest på stress och att jag börjat gnissla tänder igen på nätterna. Inte bra!

Ännu en liten sjukdoms- och gnällhistoria från mig. I'm sorry!
2011-12-05 @ 14:41:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk

Jag har ju lovat mig själv att lyssna mer på kroppen och inte bara köra på i 100 km/h jämt och blev faktiskt rätt stolt över mig själv at jag gjorde det igår. Vaknade och kände mig ganska risig, snorig, sliten hals, ont i huvudet men packade mina saker och åkte till Glommersträsk. Eftersom det är dansuppvisning för Kulturskolans elever nästa vecka så kunde jag ju inte ställa in i fag tänkte jag och jag kanske mår bättre framåt dagen, eller? Jag har ett fysiskt jobb som kräver att jag rör på mig och använder kroppen. Kanske inte det bästa när man är sjuk. Jag bestämde mig för att repa med de grupper som ska vara med nästa vecka och sedan åka hem och vila. Bra beslut tror jag! Kan ändå inte vara en bra lärare om jag är sjuk och dessutom kanske jag smittar.

David fixad middag åt mig och diskade så jag slapp tänka på det. Väldigt snällt!

Nu har jag sovit i nästan 10 timmar och känner mig lite bättre men inte frisk. Det får bli en lugn dag idag.

Där fick ni en hel utläggning, det var inte meningen men så är läget i mitt liv just nu.
2011-12-02 @ 10:15:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0