Halvvägs in i arbetsveckan

Eller kanske inte riktigt än eftersom jag inte börjat min arbetsdag ännu men tiden går fort.
 
Helgen var trevlig men gick väldigt fort trots att jag inte gjorde så mycket. Vi var några från jobbet som var ute på krogen i lördags. Lite folk och stället vi var på var väl inte riktigt mitt typ av ställe men med trevligt sällskap så funkar det mesta. 
 
Måndagen flöt på med möten, planering och undervisning. Avslutade dagen med att vara på Actic och träna Cxworx och det var jobbigt! Men skam den som ger sig...
 
Igår var det tisdag och det betyder rep med kören. Gick hyfsat. Att sjunga sopranstämman i Requiem är inte lätt kan jag säga men jag kämpar på där också. Snart kanske jag kan ta alla höga toner. En månad kvar till konsert. 
 
Den här dagen startades med Bodybalance. Nytt pass och jag kände mig så dålig. Svag och osmidig! Instruktören sa dock att det tar ett tag att komma in i det så om ett par veckor kanske det känns lite bättre. Nu sitter jag och dricker kaffe innan det är dags för jobb. Först blir det planering med Linda och lunch innan det är dags för Stråkverkstad på Vätternskolan. Efter det har jag 3 danslektioner i rad. En intensiv men rolig dag :)

Ledig helg!

Det här är den första helgen sen jag började jobba, 10 augusti, som är helt ledig. Inget jobb, ingen resa nånstans. Så skönt! Jag har haft mycket roligt för mig de senaste helgerna men det är skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt. 
 
Igår hade jag tänkt att träna Cxworx men efter att cyklat fram och tillbaka till Maxi i regn så tappade jag lusten. Det blev godis och slöande i soffan istället. Gick och la mig före elva vilket bara händer på fredagar.
 
Sovmorgon idag. När hände det senast??? Har städat lite, lagat fisksoppa, plockat ner sommarskor i förrådet och gått runt och sjungit :) Ikväll ska jag och Charlotte ut och äta och sen vidare ut på nån krog. Det blir trevligt tror jag. Hoppas det slutar regna tills dess.
 
Imorgon ska jag träffa en person jag aldrig träffat förut. Nervöst men mest spännande...
Ska laga mat och förbereda lite av varje inför kommande vecka också.
 
 
 

Vecka 38

Det är redan onsdagkväll! Var tar dagarna vägen? De säger på jobbet att tiden går fortare ju äldre man blir och då blir jag lite rädd för jag tycker den går fort redan nu.

I måndags hade vi studiedag på Vätternskolan. En kvinna vid namn Ulla Wiklund föreläste och vi fick tänka och diskutera i grupper. Ämnet var om hur vi arbetar med kultur i skolan och hur man kan få sina elever att reflektera över det man gör. Intressant även om jag inte höll med henne i allt. Lite jobbigt att sitta en hel dag. Det är som bekant inte min grej och jag fick en Flashback till när man gick på universitetet då det var många dagar man bara satt. Nej, tack och lov att jag har ett rörligt jobb.

Gårdagen flöt på med jobb och sen repade vi med Motettkören. Det kändes roligt att träffa alla för vi kom ihop oss så bra under Visingsöresan.

Idag började jag med Yoga på Actic, fd Feelgood. Hade önskat att det varit lite jobbigare och svårare men nåt gav det säkert. Var sedan på Vätternskolan, igen, där jag först fick koreografihjälp av Linda och sen hade stråkverkstad med Charlotte och 10 st 8-åringar. Efter en fika var det dags för lektionerna på Musikskolan. Det var så roligt idag för eleverna var så positiva så jag fick en sån där härlig känsla av att jag har världens roligaste jobb!

Nu sitter jag och har tittat på Bonde söker fru och tänkte sluta ordbajsa och göra mig en kopp te istället. Tack och hej!


Sammanfattning av helgen

Helgen i Nypan var lyckad :) Hann med det jag planerat och lite till. Shoppade lite på lördagen och var på en långpromenad med mamma i det soliga vädret. Där emellan var jag hos farmor och farfar och lördagen avslutades hemma hos Anton tillsammans med Jeanette och Kristoffer. Vi spelade Med andra ord och mitt lag vann mest ;)

Klockan 8.30 i söndags var jag på plats på Rosvalla där jag hade kurs med ledarna i Jazzgymnasterna fram till kl.12. Det var jättekul och det gick bättre än jag trott. Förhoppningsvis blir det uppföljning i januari. Efter en god lunch och kaffe tog jag tåget tillbaka till Motala, trött men glad och nöjd.


Klantarsel!

Kände mig duktig som städade i förmiddags och lukten av såpa är trevlig när man kommer hem. Varför ska jag då förstöra det genom att tappa knäckemackan med makrill och tomatsås??? Soffbordet, iphonen, golvet samt ett block och två pennor blev drabbade. Hurra! Egentligen ingen katastrof men är man trött och hungrig så blir man rätt så irriterad.

Den här veckan har gått jättefort men det har varit en bra vecka. Fortfarande lite stressad över alla koreografier jag måste få till men det ska nog lösa sig.

Imorgon åker jag till Nyköping efter jobbet och stannar över helgen. På lördag blir det ett besök hos farmor och farfar och senare blir det nog bio med Anton, Jessica och Jeanette. Klockan 8.30 på söndag ska jag infinna mig på Rosvalla för att ha kurs med ledarna i Jazzgymnasterna. Det blir roligt!


Ny energi!

Det var inte en pigg person som jag mötte i spegeln i morse och segheten höll i sig till lunch. Men efter en promenad i det fina och varma vädret var jag lite piggare. Barndanslektionerna gick jättebra! Eleverna var som änglar idag och jag kände en stor glädje över att få vara danslärare. Det är roligt! Fick en ballong av en elev där hon ritat mig på. Man blir ju lite rörd. Full av ny energi cyklade jag hem, betydligt piggare än i morse. 

Visingsö

Den här helgen tillbringades med Motettkören på Visingsö. Vi har sjungit, ätit, skrattat och umgåtts. Det har varit jättetrevligt. Jag är trött i både kroppen och rösten men väldigt glad. Miljöombyte och trevligt umgänge var precis vad jag behövde:)


En dag att glömma

Denna dag vill jag bara stryka ett streck över. Känns som jag mest stressat runt utan att fått nått vettigt gjort. Sista danslektionen var jag så trött så jag kunde inte komma ihåg övningarna. Stackars elever som haft mig som lärare idag. Men man kan ju inte alltid vara på topp. Nya tag imorgon!


26 år

Igår var min "riktiga" födelsedag. Jag jobbade hela dagen men åt tårta och fick grattiskramar av mina kollegor. På kvällen var det rep med Motettkören så då sjöng hela kören för mig. Det är inte ofta en 30-manna kör sjunger för en. Nästan så jag blev lite generad...
 
Jag möttes av en present från lillasyster när jag kom hem. Hon hade skickat ett presentkort på H&M och 2 trisslotter. Tack snälla! Vann tyvärr inget på lotterna men men. 
 
Idag börjar jag jobba kl.11 och Charlotte och jag ska ha Stråkverkstad för första gången, ett gäng 7-åringar som vill börja lära sig fiol ska få ha gruppundervisning med oss. Min uppgift blir nog mest att sköta cd-spelaren, sätta rörelser till låtarna och vara lite assistent. Senare på terminen ska jag nog kompa lite på piano också. Hur nu det ska gå? Efter det har jag 3 danslektioner och är nog hemma vid halv åtta ikväll. Full fart!
 
 

Träning och sen...

...TÅRTA!!! Jo då så att det! Men har man en tårta i kylen så har man. Jag kan ju inte slänga den! Gott var det:)


Födelsedagsfirande

Idag kom mamma och pappa hit och firade min födelsedag (2 dagar för tidigt). De sjöng, jag fick presenter och så åt vi tårta som de gjort själva. Jättefin och god:)

Som vanligt när de är på besök så skruvades det Ikea-möbler;) Den här gången blev det en tv-bänk och ett skrivbord.

Stor kram till mina snälla föräldrar!


RSS 2.0