Heldag med Sara

Idag åkte Sara och jag till Luleå för att shoppa och bara ha det trevligt. Det var jättehärligt att få byta miljö, umgås och shoppa lite. Vi gjorde en del fynd båda två och så käkade vi lunch på en mysig Thairestaurang. En dag helt i min smak.

Sara på retaurang Thai Thai i Luleå.


Jag skålar i äppeldryck.


Linne och kjol från Monki.


Linnen från H&M.


Väska från Åhléns. Är det en sån som du har Jojo?


Tyvärr mår jag inte så bra nu. Har lite feber och fryser och känner mig allmänt risig så jag måste nog sjukskriva mig från jobbet i hemtjänsten imorgon. Synd när de äntligen ringde och ville att jag skulle jobba.

Nu åter till mitt te och Lyxfällan.

Uppe med tuppen

Jag vaknade kvart över fem av att jag var så snorig att jag hade svårt att andas.
Försökte att snyta ut det mesta och ta astmamedicin för att kunna somna om men att ligga ner var hopplöst så fem i sex gav jag upp. Anna som sovit här sen i tisdags klev också upp vid sex så vi har suttit och druckit te och pratat och haft en väldigt trevlig morgon om jag får tycka till. Nu är hon i skolan och David ligger fortafarande och sover så jag passar på att uppdatera lite.

Igår var en vanlig arbetsonsdag vilket innebar att jag pysslade med lite av varje här på förmiddagen för att sedan åka till Skellefteå och undervisa mellan 16.30-20.00. Dem grupper jag har på onsdagar är så härliga. Positiva, engagerade och duktiga så tiden bara springer iväg.

Idag är planen att åka till Luleå med Sara och sedan till Boden för möte. Har en massage inbokad ikväll men eftersom jag är så förkyld tror jag inte att det är så bra. Får skjuta det lite på framtiden annars blir jag väl jättesjuk.

Nu ska jag äta frukost och kanske väcka David.

Ont i halsen

Min hals är elak mot mig. Jag har svårt att svälja och det känns som den är igensvullen. Usch och blä! Är lite snorig också så jag har väl nån infektion eller nåt. Suck! Får försöka ta det lite lugnt så det går över.

Idag har jag varit i Glommersträsk och dansat med år 4-6 och 6-åringar-år 3. Det var jätteroligt! Jag fick ett jättetrevligt bemötande av både lärare och elever och eleverna var duktiga och engagerade. Blev bjuden på mat också. Potatisbullar med bacon och lingonsylt och massor av grönsaker. Mums!

Eftermiddagen spenderades som vanligt i Arvidsjaur och det gick också bra. En bra dag på jobbet sammanfattningsvis:)

Om en timme kommer Anna hit, som bor i Stockholm, och ska sova hos oss till på torsdag. Det blir trevligt:)

Idag åkte mamma och pappa till Teneriffa. Jag är SÅ avundsjuk med tanke på att vi hade -10 här i morse. Var är våren?
2011-03-29 @ 20:57:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Luftslottet som sprängdes

Vilken spännande film det var! Jag var på spänn nästan hela tiden.

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och det ska bli skönt.
Imorgon ska Sara och jag ut till havsbadet och träffa våra blivande kollegor, och chef tror jag, och titta på anläggningen där vi ska spendera vår sommar. Ser fram emot det. Min tanke nu är att jag ska till Korpen tidigt imorgon bitti. Vi får väl se hur det blir med det...
2011-03-27 @ 23:33:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SMASK 2011

Denna fantastiska show förtjänar ett eget inlägg.

I fredags var Norrmalmia i stort sätt fullsatt (ca.1200 pers) när SMASK 2011 gick av stapeln.Jag som har varit dansare år 2008, 2009 och 2010 fick nu sitta i publiken och njuta. Det var så bra!Bidragen höll hög kvalitet, konfrencierna var bra, dansarna var GRYMMA och orkestern likaså.

För er som inte vet vad SMASK är så står det för Sveriges MusikAkademikers SångKontest och är från början tänkt att vara en parodi på Melodifestivalen där alla Musikhögskolor har en egen deltävling där två bidrag sedan skickas vidare till riksfinalen som hålls på någon av Musikhögskolorna. I år är det Ingesund som står för riksfinalen. Numera tycker jag att Piteås delfinaler håller väldigt hög klass och musiken är bättre än i Melodifestivalen.

För att återgå till fredagens show så kan jag säga att det var Byggare Bo och Danne Dyckert som vann med deras låt I en gyllene skylift och de var värdiga vinnare. Tvåa kom Sussi Schladd och Sten Scott med låten Nattrally där mina fina vänner Sara och Minna var med och dansade. Även dem var värda sin andra placering. Men överlag var alla bidrag bra och jag är imponerad över hur välproducerad detta evenemang är. Det är studenter som sköter allt så som ljud, ljus, scenografi, marknadsföring mm. David hade i år uppdraget att vara orkesteransvarig och stod inte på scen men han hade skrivit ouvertyren som lät mäktig med orkester. Jag sträckte lite extra på mig när den spelades:)

Efter showen blev det efterfest på Kåren och det var roligt. Det spelades i bara SMASK-låtar och schlagerlåtar och vi dansade och sjöng en massa. Somnade med ett leende på läpparna vid tretiden.
2011-03-27 @ 10:49:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

25 mars vilket betyder lön. Woho!
Det är också våffeldagen och sen är det ju SMASK ikväll.

Jag har bestämt mig för att inte jobba något idag utan gå på stan, träna, måla naglarna och göra lite vad jag känner för. Kanska ska ta den första cykelturen för i år också. Synd att det är så kallt bara.

Hoppas ni får en trevlig fredag!
2011-03-25 @ 10:09:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frukost på sängen

Blev väckt vid åtta i morse av David som hade fixat frukost på sängen. Supermysigt!
Satt och tittade på Nyhetsmorgon medan solen sken in genom fönstret. Det kallar jag en bra start på dagen:)

Nu är David på Norrmalmia och SMASK-repar och jag ska ta tag i dagens projekt: Träna, dammsuga, handla, laga mat, koreografera mm. Kanske ska ta en promenad också eftersom det är fint väder. Tyvärr har vi minusgrader här igen. Inte ok! Men som man säger: "Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder."


2011-03-24 @ 09:07:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Koreograferande

Onsdag idag vilket betyder att jag har tre dansklasser i Skellefteå. Idag ska vi börja med danserna till vårföreställningen vilket betyder att jag har en hel del koreograferande att göra. Håller just nu på med Älvor och troll som 13-åringarna ska få dansa. Tror att det kommer bli ganska bra men det är svårt att försöka dansa som flera personer i lägenheten. Musiken är dessutom lite svår att räkna så det får bli lite på känsla och inte på räkning. Vi får prova ikväll och se hur det blir.

Jag ska också göra en dans till 11-åringarna som även 9-10-åringarna i Byske ska göra. Den har varit svårast att komma på idéer till men med hjälp av musiken har jag nu kommit på lite. Ska prova sen och se om det fungerar. Deras tema är Upptäcksfärd/lek i skogen.

Vuxengruppen har jag gjort halva ungefär och provade med Byskegruppen i söndags och det gick bra. Dem ska vara Träd. Hoppas det går lika bra med vuxengruppen ikväll.

 

 

2011-03-23 @ 10:10:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kusinbarn

Igår blev min moster farmor igen, min kusin blev pappa och vad blir jag då? Pappas kusin låter liksom inte så roligt men det är ju det jag är. Det blev en liten Isabelle och jag är så nyfiken på hur hon ser ut. Ett stort grattis till Tobbe och Josefine som blivit föräldrar för andra gången och grattis till Oliver som fått en lillasyster.

Det känns som vår ute och jag älskar det. Jag svettades i bilen för första gången tror jag och det går jättelätt att köra Piteå-Arvidsjaur när vägarna är torra och det är ljust både när man åker dit och hem. Sjöng SMASK-låtar från 2009 i bilen idag. På fredag är det dags för SMASK 2011. Ska bli roligt att se:)
2011-03-22 @ 19:27:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppe med tuppen

Jag gick upp kvart över sju i morse. Jag är helt förvånad att jag var pigg då. Det händer typ en gång varannat år eller nåt:P Men jag har fått mycket gjort nu på förmiddagen och känner mig nöjd. Har bland annat tackat nej till jobbet i Växjö, tränat på Korpen och gjort dansplaneringar. Nu ska jag packa i ordning inför jobb i eftermiddag och sen äta lunch innan det är dags att åka. Måste köpa SMASK-biljett idag också. Det är ju på fredag! Tiden går så fort.

David är fortfarande sjuk och ligger i soffan och spelar tv-spel. Feber i 6 dagar. Det är inte normalt! Bara att hålla tummarna att han blir frisk till på fredag. 

2011-03-21 @ 12:19:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny frukost?

Köpte glutenfri müsli igår som jag nu testar tillsammans med yoghurt. Den är dock inte så nyttig för den innnehåller massor av socker och den smakar väldigt sött men jag har ju så svårt att äta på morgonen så detta kanske ändå kan vara ett alternativ.

Tittade på Körslaget igår. Min sånglärare i Bjärnum var med i Ann-Louise Hansons lag som jag tyvärr inte tyckte var så bra. Blev väldigt irriterad på tv4 också som hade reklam var och varannan minut. Suck! Tror inte jag kommer följa detta program för så kul var det inte.

Idag är det söndag och solen skiner. Tyvärr kan jag inte vara ute i det fina vädret för jag har lektioner i Byske. Men det gör inte så mycket för jag gillar att dansa i Byske.
2011-03-20 @ 09:56:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Inlägg 100

Detta blir mitt hundrade inlägg på bloggen. Hurra för det! Ett litet hurra för mig också som nästan har namnsdag idag, Josefina är det närmaste Josefine man kommer i almanackan.

Som jag skrev tidigare har jag varit och tittat på modevisning á la danstjejerna mfl. Jag och Danne (Saras pojkvän) satt och drack kaffe och var roade av detta. Mer än modellerna tror jag. Det var väldigt lite folk i publiken och modellerna såg lite obekväma ut när de skulle posa. Men de var jättefina och duktiga! Jag blev väldigt shoppingsugen när jag såg alla fina vårkläder. Kanska kan handla något nästa helg då jag fått lön:)

Jag har äntligen gjort en koreografi till mina vuxengrupper också. Temat på vårföreställningen i Skellefteå är Skogen så jag kan inte göra vad som helst men nu har jag valt musik till alla 6 danser så nu är det bara att sätta igång. Men det är ju lördag idag så jag tar det lite lugnt nu när jag har morgondagens koreografi klar.
2011-03-19 @ 15:22:44 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bättre

Idag mår jag bättre och likaså David. Det är bara ryggen jag har ont i idag så då får man vara nöjd.

Sitter och äter frukost nu och ska sen till Gallerian och titta på när mina dansvänner leker modeller.
Blir nog en sväng i affärerna också.

I eftermiddag MÅSTE jag koreografera så det blir nog inte så mycket mer gjort denna dag.

Trevlig helg!
2011-03-19 @ 10:09:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte på topp

Det började igår då jag satt och tittade på tv och kände hur all energi bara försvann och att jag hade ont i kroppen. Inga bra tecken med tanke på att det var så det började för David och han har som sagt hög feber.
Gick i alla fall och la mig vid tio, eftersom jag var på väg att somna i soffan redan vid nio, och sov i 10 timmar!
Låg kvar och gnydde lite för att kroppen fortfarande värkte och för att jag var trött, trots all sömn. Vid tiotiden gick jag i alla fall upp men har inte gjort något vettigt idag. Har ingen feber i alla fall som min stackars sambo men jag är inte på topp. Hoppas det känns bättre imorgon.

Tack för paketet ni skickade på posten familjen:) Jag vann 50 kr!
Jag har inte lyckats med att lista ut vad det är för djur pappa? En katt, häst?
2011-03-18 @ 16:26:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Medborgarskolan

Har precis varit på Medborgarskolan och pratat om starta studiecirkel i dans här i Piteå. Lönen är inget vidare men jag känner ändå att det skulle vara roligt att starta igång något här och jag slipper ju alla resor. Jag fick friheten att lägga upp en plan för vilka åldrar jag skulle vilja ha, vilken dag osv så skulle hon kolla upp lokal. Hoppas det finns intresse att börja dansa så kurserna blir av.

David ligger i hög feber här hemma och är ganska ynklig. Jag är som en liten mamma som ser till att han dricker och vilar. Hoppas det går över snart och jag inte blir smittad.

I eftermiddag ska jag på möte i Boden och sen får vi se vad som händer ikväll. Det blir förmodligen rätt lugnt.
2011-03-17 @ 11:49:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdagens aktiviteter

Kom upp ur sängen vid åtta. Lite förvånad över mig själv faktiskt men så har jag ju sovit typ 8,5 timme också.

Har ännu inte gjort så mycket mer än ätit frukost, svarat på lite mail och sms och kollat facebook mm. Ska ta mig ut i det soliga vädret och handla mat så jag kan laga lunch/middag. Måste försöka koreografera lite till mina grupper idag också men det är svårt eftersom jag inte hittat någon bra musik. Temat är Skogen. Låtförslag tas tacksamt emot!

Vid två åker jag till Skellefteå och jobbar resten av eftermiddagen och kvällen.

Hoppas ni får en bra onsdag!
2011-03-16 @ 09:38:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarjobb!

Jag och Sara har fått sommarjobb på Pite havsbad!
Vi ska under perioden 24/6-14/8 jobba för Dröse&Norberg och leda aerobicspass, vara utklädda till Nimby (fiskdrake) och Boris (glufs, vad det nu är?)i tre föreställningar samt ansvara för barnklubben 2 timmar per dag.

Vi kommer att arbeta 7 dagar i veckan men eftersom vi inte behöver vara båda hela dagarna och får lägga upp schemat själva så kanske det inte blir mer än 3 timmar vissa dagar och det är alltid dagtid. Woho!
Jag är så pepp på det här jobbet och har varit på strålande humör hela dagen. Det ska bli så roligt att få jobba med något man faktiskt är utbildad till och slippa jobba i vården som jag gjort de senaste 5 somrarna. Dessutom får man vara utomhus och jobba tillsammans med en av sina bästa vänner. Tror att det kommer bli en toppensommar:)

Kolla gärna in www.pite-havsbad.se

2011-03-15 @ 19:55:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ändrade planer

Morgondagen har blivit lite ändrad. Istället för att gå på intervju på Medborgarskolan ska Sara och jag träffa några från Dröse & Norberg inför sommarjobb på Pite havsbad. Ska bli roligt. Jag är peppad för det här jobbet innan jag ens vet vad det går ut för. Men jobba med Sara kan ju inte bli fel tänker jag:)

Idag har vi suttit med C-uppsatsen igen men nu tycker jag att vi är klara för alltid. Orkar inte mer! Var sedan i Skellefteå och jobbade och det gick bra. Sitter nu i soffan och har tittat på En unge i minuten. Vilket program! Jag vet inte om jag blir avskräckt eller lockad att skaffa barn men berörd blir jag i alla fall.
2011-03-14 @ 22:21:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndagmorgon...

...och snart dags att bege sig mot skolan och få klart den förhatliga uppsatsen.

I eftermiddag blir det jobb i Skellefteå.
2011-03-14 @ 08:17:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagslyx

Har precis ätit middag och sitter nu nyduschad med tända ljus och dricker ett glas vin. Små saker som gör att livet känns lite lyxigare och trevligare. Tycker att söndagkvällar är ganska sköna eftersom jag jobbar störe delen av dagen och får komma hem och ta det lugnt och äta nåt gott och titta på nån film. Dessutom brukr jag ha sovmorgon på måndagar, undantag imorgon, vilket gör att man inte har samma panik att somna på kvällen.

Ska nog ta och ringa familjen innan jag tar tag i disken.

Hoppas ni också har en trevlig söndag.
2011-03-13 @ 19:01:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagskvällen

Jon och Venla var hos oss och vi tittade på Melodifetivalen som de flesta andra svenskar. Våra favoriter var Linda Bengtzing och The Moniker och det gick väl sådär för dem. Tyckte dock att Eric Saade hade ett väldigt snyggt shownummer så jag blev glad att han vann över Danny. Bästa låten igår tyckte jag var den rockiga versionen av This is my life med Dynazty. Mycket bättre än originalet.

När Mello var slut spelade vi Buzz- The ultimate musicquiz. Första gången vann jag och andra gången kom jag sist. Handlar mycket om att chansa men kul är det:)

Idag står det jobb i Byske på schemat och jag fick inspiration till en koreografi som jag kanske ska fila lite på innan jag åker.
2011-03-13 @ 09:45:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tankar om att vara danslärare

Det finns både för- och nackdelar med att jobba som jag gör. Som de flesta vet så söker jag jobb för fullt för att förhoppningsvis få en lite mer fast tjänst någonstans och slippa pendla så mycket. Därför har jag suttit och funderat på för- och nackdelar med det jobb jag har nu:

Fördelar

Nackdelar


Om jag fick önska så skulle jag vilja arbeta på en eller två skolor i samma stad och där man har ett nära samarbete med andra lärare. Jag saknar verkligen att ha kollegor som man kan diskutera med. Skulle vara skönt också att jobba lite mer dagtid så man får kvällar och helger fria till annat. Nån som kan ge mig ett sånt jobb? Gärna heltid med hyfsad lön också:P
2011-03-12 @ 15:40:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solig lördag

Soligt och fint ute idag men mycket snö!

Låg kvar i sängen till tio idag. Skönt! Sen åt jag en snabb frukost och gick till Korpen. Det är skönt att träna när det inte är så mycket folk. Har fortfarande lite ont i vissa muskler men det bästa är väl att träna bort det onda skulle jag tro.

Har tagit en liten promenad på stan och sitter nu i soffan med datorn i knät och godispåsen bredvid mig.

Klockan 16 ska jag tvätta. Mycket seriöst för att vara en lördag tycker jag men det behövs.

Ikväll blir det Melodifestivalen med Jon och Venla.

2011-03-12 @ 15:14:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinter igen!

Vaknade upp och såg att det snöade en massa ute. Suck! Då var vintern här igen. Visste ju att det skulle komma bakslag men jag blir ju ändå besviken. Jag vill ha vår!

Hade dansmatte i Boden för sista gången idag. Nu är det bara föreställningar kvar. Kommer sakna de lektionerna lite tror jag. Det har varit roligt:)

Käkade lunch på Kåren tillsammans med Minna och Sara och sen var jag gästelev när Anna Lindqvist var här och hade danssagor. Det var roligt och inspirerande. En extra liten stjärna till Malin Morin för ditt glada humör och din energi som smittar av sig.

För att i alla fall få lite vårkänsla här i norr har jag köpt tulpaner:
2011-03-11 @ 22:00:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjejkväll

Igår var Sara och Minna här och åt tacopaj med tillbehör tillsammans med mig.
Vi satt och pratade om massa saker, mest skola dock men det blir ju lätt så när vi går samma utbildning som det finns en HEL del att diskutera kring. Det var väldigt trevligt att ha dem här fast vi var ju rätt sega om man säger så...

Avslutade kvällen med att alla provade min Angry Birds-mössa.
Minna


Sara


Jag
2011-03-11 @ 21:54:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 mars

Tanken var att jag skulle gå upp klockan åtta och sätta igång med allt jag behöver göra idag. Det gick väl sådär men klockan nio satt jag vid köksbordet och åt frukost samtidigt som jag renskrev koreografier på datorn. Hade också tänkt koreografera till mina vuxengrupper men det har inte blivit något ännu. Min inspiration är inte på topp.

Ska strax äta lunch och sen ska jag till tandläkaren. Har skjutit på det jättelänge så jag är lite nervös för vad de ska säga om mina tänder. Jag har ju inte ont i alla fall.

I eftermiddag kommer David hem från stockholm och ikväll kommer Sara och Minna hit och myser med mig. Ska se till att laga någon god mat. Tror detta blir en bra torsdag.

By the way så har jag ännu mer träningsvärk idag. Framför allt i rumpan. Aj, aj, aj!
2011-03-10 @ 11:30:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jazzdans

Var på skolan och dansade jazzdans idag. Det gick hyfsat med tanke på att jag inte varit elev på en danslektion på LÄÄNGE! Jag gillade läraren och hennes stil och sevttades floder. Var på gott humör när jag gick hemifrån.
Jag lär ha ännu mer träningsvärk imorgon...
Vi övade jetéhopp idag jag önskar att jag kunde säga att det ser ut så här när jag gör det.
Och nej Johanna det är inte en bild på dig:P
2011-03-09 @ 20:48:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej träningsvärk!

Det känns i kroppen idag att jag körde yoga igår. Mella skulderbladen är det väldigt ömt och samma sak med axlarna. Men då tog jag väl i ordentligt igår kanske. Ska snart iväg till skolan för att vara med och dansa jazz med någon gästlärare från danshögskolan. Det ska bli kul men jag är lite nervös för att vara elev. Det var så länge sedan jag tog koreografi och jag är ju ganska trög när det gäller att snappa steg men det får gå som det går.

Igår ringde Lina och vi pratade i nästan två timmar. Väldigt trevligt! Vi har så svårt för att avsluta samtal och särskilt nu när vi ses så sällan. Det finns ju så mycket att prata om.

Nu på förmiddagen har jag städat lägenheten ordentligt och det tog också nästan två timmar. Men nu känns den fräsch och jag är nöjd över min prestation:P

Verkar som det kommer fixa sig med jobb i sommar också. Hoppas hoppas...
2011-03-09 @ 13:41:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag på Musikhögskolan

Tanken var att Sara skulle hjälpa mig med att koreografera till vårföreställningen i Skellefteå.
Vi kom på teman för de olika grupperna och började lyssna på lite musik men sen tog det stopp.
Vi hade så mycket att prata om och det kändes betydligt viktigare än att koreografera. Det kan jag jag göra imorgon.

Klockan 15-16.30 hade vi yoga med Jenny Öhlund. En otroligt duktig och mysig lärare som undervisar i modernt på danslärarutbildningen. Det var länge sedan jag var på en "ren" yoga-lektion och shit vad jobbigt det var. Kände mig helt mörbultad efteråt men samtidigt var det skönt. Önskar jag kunde vara med varje vecka för det är bra träning.
En bild på mig. Eller kanske inte:P
2011-03-08 @ 19:12:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


På bättre humör

Jag är inte lika stressad och gnällig längre.
Jag var på Korpen och körde skiten ur mig på Bodyjam och fortsatte med Bodybalance efteråt.
När jag kom hem var jag trött och hungrig men nu har jag ätit en stor portion mat och duschat så livet känns just nu ganska bra. Saknas bara lite sällskap...

Om en stund börjar En unge i minuten och det är nog ett Josse-program tror jag.
Tycker att förlossningar är lite skrämmande men mest väldigt fascinerande. Sen är ju bebisar väldigt söta:)
2011-03-07 @ 20:59:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbstress!

Dessa frågetecken är en illustration av hur min hjärna är just för tillfället.
Börjar känna mig stressad över min jobbsituation.

Jag jobbar just nu som danslärare motsvarande ca. 50% vilket jag knappt klarar mig på ekonomiskt och från och med 25 maj står jag utan eftersom danskurserna då är slut för terminen.

När det gäller sommarjobb väntar jag på svar från ett ställe som avgör om jag ska söka mig tillbaka till hemtjänsten eller inte. Jag pratade med vikariepoolen i kommunen idag och de vill att jag hör av mig snarast om jag vill jobba i hemtjänsten i sommar. Hur ska jag göra???

Dessutom söker jag med ljus och lykta efter jobb till hösten eftersom jag gärna skulle vilja ha ett lite mer fast jobb än vad jag har nu. Helst heltid på en arbetsort. Även här vill mna nuvarande arbetsgivare veta så snart som möjligt om jag ska jobba kvar i höst eller inte. Stress, stress, stress!

Har precis pratat med Liz i telefon som är i samma sits som mig. Känns alltid skönt att få gnälla av sig lite för någon som förstår ens situation. Det löser sig säkert till slut men det känns jobbigt nu när man inte vet någonting om hur det blir framöver...
2011-03-07 @ 16:06:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tomt...

Nu är David på väg till Stockholm så jag är gräsänka ett par dagar. Det känns alltid så tomt och konstigt precis när han åkt. Lägenheten känns jättestor och tyst. Men tiden brukar gå fort så han är nog snart här igen.

Idag har jag gjort lite av varje. Var på Korpen en kortis och cyklade lite och jösses vad det känns i rumpan. Tror att min rumpa behöver detta:P

Efter lunch gick jag en promenad eftersom solen sken men det var lite kyligt. Det är inte riktigt vår ännu.
Men så bor jag i Norrbotten också så det kan jag ju inte förvänta mig heller.

Satt och drack kaffe och planerade lite på eftermiddagen samt pratade med mamma. Innan David åkte käkade vi middag: Tikka masala kyckling med ris och lyssnade på ABBA. De har gjort så mycket bra musik. Man kan ju inte annat än att älska det.

Nu kommer jag nog sitta i soffan resten av kvällen och bara slappa.
2011-03-06 @ 19:43:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Musiknörd

David hittade inte sina hörlurar till iphonen men ville absolut lyssna på musik när han gick till skolan så då fick de bli ett par andra hörlurar.....

Idag hade jag tänkt träna kondition och styrka på Korpen men eftersom min rygg är lite sisådär så tror jag att jag skippar styrkan och kör lite kondition. Det är soligt ute idag så jag ska nog ta en långpromenad också.

Men först ska jag äta upp frukosten.
Hoppas ni får en trevlig söndag!
2011-03-06 @ 09:53:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Josse posar

Fredagkväll: Redo för Black box dansar och ler.
Nya tunikan från Indiska. "Den var väldigt Jossig"- Davids kommentar.
2011-03-05 @ 20:00:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bildkollage med Sara och Josse

Blev inspirerad av Sara när hon letade fram foton på sig själv i olika frisyrer och la upp på sin blogg och letade upp bilder på Sara och mig. Hittade dock inte alla men här är ett axplock från våra Pite-år 2007-2011.
På väg till Bjärnum i november 2007.


SMASK april 2008.


Riks-SMASK i maj 2008.


Konsert i maj 2008.


Glada efter vinsten i SMASK i mars 2009.


Showdown i maj 2009.


September 2009.

Januari 2011.


Vi har förändrats en hel del båda två men det roligaste att se oss två på bild är ju att vi är så olika långa...
2011-03-05 @ 15:48:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag

Har en segardag idag. Har varit nere en sväng på stan och fått lite frsik luft. Om det inte blåste så mycket och var halt skulle jag tagit en långpromenad. Provade lite av varje men jag köpte faktsikt bara en tunika/klänning på Indiska. Bild kommer senare. När jag stod i provhytten på Gina Tricot och provade chinos högg det till i ryggen och det har fortsatt att göra ont sen dess. Typsikt! Jag vill inte behöva gå till en naprapat igen. Ska ta det lugnt idag och se vad som händer.

David är i skolan fram till halv sju så jag har lägenheten för mig själv. Ikväll förvandlas vår klädkammare till inspelningsstudio igen så jag tänkte baka en äppelpaj och bjuda killarna på. Tror att det kan bli uppskattat.

2011-03-05 @ 14:31:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens tips

Det här satt David och jag och skrattade åt igår. Finns fler likande klipp på yotube.

http://www.youtube.com/watch?v=YN0G7lcciEs
2011-03-05 @ 14:15:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Black Box dansar och ler

Så hette festivalen som de hade i Black box igår. De hade satt upp öltält i foajén och sen spelade olika band i Black box hela kvällen. Det var inte så jättemycket folk och banden var det blandad kvalitet på men jag hade trevligt.

Man fick ta spex-kort om man ville och vara med och tävla om ett Hemmakväll-kit. David och Pär fick börja och sen spexade även jag, Michaela och Thess framför kameran.
David Saulesco och Pär Ödlund. Vad mer behöver jag säga?
2011-03-05 @ 14:02:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Förändrad

Jag var på Hårstudion igår och färgade+ klippte håret. Roligt att förändra sig lite ibland.
Så här blev det:
Försökte även ta lite bilder på mig själv men det gick inte så bra så jag struntar i dem.
2011-03-05 @ 13:56:36 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sjunga i bilen

Varje gång jag åker till och från Arvidsjaur så har jag med mig massor av cd-skivor som jag sjunger till. Det kan vara allt ifrån Celine Dion till Queen och roligt är det. Resan går så mycket fortare då.

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät. David sitter i Smaskmöte med Karin och Andreas så jag försöker hålla mig lite i bakgrunden.

Det händer inte så mycket spännande i mitt liv så jag känner att mina blogginlägg blir ganska tråkiga. Kanske återkommer senare med något mer intressant.
2011-03-01 @ 19:36:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0